Catch Me Patch Me

Kako djeluje Catch me, Patch me ?

 

Catch me, Patch me je moderna metoda mršavljenja koja se temelji na transdermalnom sustavu. Osmislili su je znanstvenici iz američkog kliničkog centra po nalogu World Health Institute. Tijekom istraživanja su odabrali potpuno sigurnu tvar s iznimnim svojstvima koja potiču mršavljenje – kiselinu HCA – i povezali su je s drugim sastojcima poznatim po svojem ljekovitom djelovanju. Na taj način su nastali flasteri Catch me, Patch me.

 

Aktivne tvari koje se nalaze u flasterima neposredno prodiru kroz kožu do masnog sloja i potiču njegovu redukciju na najviše problematičnim mjestima. Zahvaljujući tome što se temelje na sastojcima s višeslojnim djelovanjem, Catch me, Patch me me utječu na sve aspekte vezane za mršavljenje: zaustavljaju prekomjerni apetit, potiču metabolizam i čiste organizam od toksina. Osim toga, pobjeđuju loši kolesterol i dodaju energiju koja je neophodna tijekom gubitka kilograma.

 

Mršavljenje s Catch me, Patch me jamči:

 

- 15 cm u struku

- 12 cm na trbuhu

- 7 cm u kukovima

- 3 kg tijekom tjedna

- 30-60 bodova kolesterola!

 

Koristeći Catch Me, Patch me, ne morate se pridržavati stroge dijete i prisiljavati se na odricanja. Mršavljenje se odvija na staničnoj razini bez obzira na Vas – kako biste poduprli tretman dovoljan je samo uravnotežen način života.

Catch Me Patch Me Sastojci

Garcinia cambogia

Gvarana

Morska alga fucus vesiculosus

glavni sastojak Catch me, Patch me je dragocjeni izvor hidroksicitrinske kiseline HCA koja zaustavlja proces lipogeneze (pretvaranje ugljikohidrata u mast), regulira probavu, zaustavlja prekomjerni apetit i utječe na redukciju kolesterola.

ubrzava raspad masnoća, djeluje antioksidativno i učvrščavajuće. Sadrži veliku količinu kofeina koji stimulira i dodaje potrebnu energiju tijekom mršavljenja. Zahvaljujući prisutnosti vitamina B3, povećava izdržljivost organizma.

prirodna riznica joda, vitamina i minerala. Čisti organizam od toksina, sprječava nakupljanje vode, zaustavlja gomilanje masnog tkiva.

Catch Me Patch Me Mišljenja

Mršavljenju bez dijete kažem definitivno da! Dovoljno je bilo povezati Catch me, Patch me sa svakodnevnom porcijom kretnje kako bih se riješila skupljene tijekom ljeta masnoće. Ovaj način je zato finiji, što zaista dodaje energiju. Osim toga, ne treba voditi računa o primanju tableta i opterećivati jetru!

Flasteri Catch me, Patch me mi je preporučila sestra. Pomislio sam, zašto ne bih probao? Ipak je dijetetičarka, razumije se u to. Nisam očekivao takve rezultate! Prvi put sam toliko brzo smršavio bez izlazaka u teretanu - 8 kg u nepun mjesec! Ako želite brzo izgubiti kilograme, samo s Catch me, Patch me.

Reći ću iskreno: dugo vrijeme nisam bila uvjerena u ovu metodu. Flasteri za mršavljenje? Neka bajka! Ipak, kad sam vidjela napredak u mršavljenju moje kolegice, odlučila sam se probati. Nema što puno pričati...4 kg manje tijekom 10 dana! Sada preporučujem Catch me, Patch me svim mojim kolegicama.

SIGURNOST

Flasteri Catch me, Patch me sadrže isključivo prirodne sastojke koji ne izazivaju nikakve nuspojave. Mogu se koristiti u svakoj dobi, a njihovu učinkovitost potvrđuju provedeni klinički testovi i pozitivno mišljenje Zavoda za ispitivanje hrane i prehrane.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Tretman Catch me, Patch me je banalno jednostavan: dovoljno je zalijepiti flaster na rame ili leđa, a nakon 24 sata zamijeniti ga novim, no treba ga staviti na drugo mjesto nego prethodno. Ne morate više voditi računa o regularnom primanju tableta!

TRENUTAČNI REZULTATI

Zahvaljujući ravnomjernom prodiranju aktivnih tvari 24 sata dnevno, flasteri Catch me, Patch me djeluju neusporedivo brže nego druga sredstva. Prve učinke ćete vidjeti već nakon nekoliko dana tretmana!

Catch Me Patch Me Tradicionalne metode mršavljenja nisu Vam donijele očekivane rezultate? Isprobajte Catch me, Patch me i uvjerite se da sagorijevanje masnoća "iznutra" zaista djeluje! Catch me, Patch me je jedino takvo rješenje na tržištu. Naručite već danas da biste nakon mjesec dana mogli uživati u figuri iz snova!