25 Birthday Jokes For Kids To Laugh Out Loud

25 urodzinowych żartów dla dzieci, aby się głośno śmiać

25 urodzinowych żartów dla dzieci, aby się głośno śmiać

Według Science, „Więcej urodzin to dłuższe życie!” To było dobre, prawda? Urodziny mają mieć prezenty, kwiaty, ciasta, czekoladki, gry i zdrową dawkę śmiechu! Czytaj dalej, aby znaleźć 35 zabawnych dowcipów z okazji urodzin dla dzieci, które sprawią, że Twoje przyjęcie urodzinowe stanie się wielkim hitem!

Urodzinowe żarty przyjazne dzieciom, które z pewnością pokochają Twoje dzieci

Czytaj dalej, aby poznać bezpieczne i przyjazne dzieciom 8-letnie urodzinowe żarty, które Twoje dzieci pokochają!

1. Dlaczego świeczki są zawsze trzymane na wierzchu ciasta?

Odpowiedź: Ponieważ trudno je zapalić od dołu!

2. Co jest po drugiej stronie ciasta?

Odpowiedź: Strona, która nie została zjedzona!

3. Co zawsze rośnie, ale nigdy nie spada?

Odpowiedź: Twój wiek!

4. Czym kończą się wszystkie urodziny?

Odpowiedź: Litera y!

5. Dlaczego Mary włożyła ciasto do zamrażarki?

Odpowiedź: Ponieważ chciała go zamrozić!

6. Która muzyka jest zła dla balonów?

Odpowiedź: Pop!

7. Co robią małże w urodziny?

Odpowiedź: Oni Shell-e-brate!

8. Co ciasto mówiło do lodów?

Odpowiedź: Jesteś fajny!

9. Jakie jest ulubione ciasto duchów?

Odpowiedź: Ciasto-krzyczę!

10. Co powiedziała śmieszna świeczka na urodziny?

Odpowiedź: Urodziny mnie palą!

11. Skąd bierzesz prezent urodzinowy dla kota?

Odpowiedź: W cat-a-Logue

12. Jakie urodziny mają dzieci?

Odpowiedź: Urodziny pieluch!

13. Dlaczego dziewczyna uderzyła młotkiem w ciasto?

Odpowiedź: Ponieważ to był funt!

14. Co na pewno dostaniesz na swoje urodziny?

Odpowiedź: Rok starszy!

15. Co jest serwowane na przyjęciu urodzinowym w niebie?

Odpowiedź: Angel Food Cake!

16. Który tort urodzinowy jest twardy jak skała?

Odpowiedź: Ciasto Czekoladowo-Marmurowe!

17. Która piosenka urodzinowa jest śpiewana dla tancerki w dniu jej urodzin?

Odpowiedź: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

18. Co jest wspólne w drużynach tortowych i baseballowych?

Odpowiedź: Obaj potrzebują dobrego ciasta!

19. Co powiedział miś po zdmuchnięciu świec?

Odpowiedź: Jestem wypchany!

20. Jak życzyć sobie urodzin królika?

Odpowiedź: Hoppy Birthday!

21. Jaki był wiek jaskiniowca w dniu jego urodzin?

Odpowiedź: Era kamienia łupanego!

22. Dlaczego złodzieje włamali się do piekarni?

Odpowiedź: Ponieważ ciasta są bogate!

23. W którym roku masz urodziny?

Odpowiedź: Każdego roku!

24. Co się stanie, jeśli nikt nie przyjdzie na twoje urodziny?

Odpowiedź: Możesz zjeść ciasto sam!

25. Co powiedział pirat w swoje 80. urodziny?

Odpowiedź: Aye Matey!

Mamy nadzieję, że powyższa lista śmiesznych urodzinowych żartów dla dzieci rozśmieszy ich w tym wyjątkowym dniu!

Przeczytaj także:

Super śmieszne żarty na Święto Dziękczynienia dla dzieciWesołe świąteczne żarty dla dzieci